Even voorstellen

Ik ben Wilma Crapanzano. Een enthousiaste en gediplomeerde pedicure. Ik ben lid van de brancheorganisatie PROVOET.

Mijn pedicuresalon is per 1-9-2019 verhuisd naar het bedrijfspand, Herckenrathstraat 1, 2681 DG te Monster. Ik werk volgens de HAM-Code. In deze code staan alle zaken en regels omschreven omtrent Hygiëne, Arbeid en Milieu. Met andere woorden: Alle praktijknormen voor ondernemerschap, hygiënisch, veilig en gezond werken met betrekking tot de voetverzorgingsbranche. Hygiëne staat hoog in het vaandel. Elke behandeling begint met het desinfecteren van de voeten, om een optimale hygiëne te waarborgen.

Tijdens een behandeling beantwoord ik geen telefoon. U kunt uw naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook  het contactformulier    invullen.

Ik werk volgens afspraak. Zodoende kan de behandeling in alle rust plaats vinden. Ik behandel zowel mannen als vrouwen. Wil je een afspraak maken? Bel mij dan op. Of vul het contactformulier in op deze site.  Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

We hechten steeds meer waarde aan goede verzorging. Soms laten we ons graag verwennen. Een weldadige voet- en onderbeenmassage. Of een cosmetische behandeling. Dit is een weldaad voor lichaam en geest. Denk maar eens aan een massage met zuivere etherische oliën.

Deze behandelingen zijn ook leuk om als kado te geven! Vul dan  het contactformulier   in voor de bestelling van een kadobon.

Op deze website vindt u alle informatie over de diverse behandelingen op de websitepagina   Behandelingen.
Let ook op speciale aanbiedingen.

Veel plezier met het bekijken van mijn website.

Ik hoop u binnenkort in mijn praktijkruimte te ontmoeten.

Vriendelijke groet,

Wilma Crapanzano.

Comments are closed.